Tilaa tulkkaus

Tilaa tulkkaus

Tulkkauksen kieli

:
:

Tilaajan tiedot

Hakulomake

Hakulomake

Yhteystiedot

Maximum upload size: 134.22MB

Tulkkaus- ja käännöskielet

Soita meille!

Artikkelit

Täältä löydät ajankohtaista tietoa Ästerän toiminnasta sekä kielialan ilmiöistä. Sivu sisältää myös Ästerän asiakastarinoita, sekä pohdiskelevia blogitekstejä esimerkiksi työelämästä ja yrittäjyydestä.

Voit filtteröidä tekstejä mielesi mukaan klikkaamalla oheisia aihetunnisteita! 

Toimiston arkea
Uuden vuoden alussa on hyvä pysähtyä miettimään, mitä opimme vuonna 2022.
Tulkkaukset
Suomen laki takaa oikeuden tulkkiin viranomaistilanteissa. Miksi mahdollisuus omalla äidinkielellä asioimiseen on niin tärkeää?
tilauskoordinaattori työpiste
Toimiston arkea
Mitä kaikkea tilauskoordinaattorin työhön kuuluu? Tässä tekstissä ääneen pääsee koordinaattorimme Johanna!
konsekutiivitulkkaus
Tulkkaukset
Konsekutiivitulkkaus on tilatuin palvelumme, mutta tulkkauslajin nimi itsessään sanoo harvalle mitään. Mistä konsekutiivissa oikein on kyse?
Toimiston arkea
Tie muutaman tulkin tulkkipalvelusta yli 200 tulkkia ja 70 kieltä kattavaksi tulkkikeskukseksi on ollut monipolvinen. Lue lisää perheyrityksemme eri vaiheista!
näin tilaat tulkkauksen
Tulkkaukset
Tutustu päivitettyyn tilaajan muistilistaamme! Ainakin nämä asiat olisi hyvä kertoa tulkkia tilatessa! Tilasitpa ensimmäistä kertaa tai keskeltä hektistä työpäivää, tässä muistin virkistämiseksi listattuna tilauksen kannalta tärkeimmät asia. Saat paikalle tarpeisiisi parhaiten vastaavan tulkin, jos otat ainakin nämä asiat huomioon tulkkausta tilatessasi.
näin tilaat käännöksen
Käännökset
Käännöstä tilatessa esitettyjen kysymysten määrä saattaa yllättää! Haluaisit vain yksinkertaisen suomi-englanti-käännöksen koulutodistuksestasi, mutta sähköpostisi täyttyykin tarkentavien kysymysten tulvasta! Tilaaminen on helppoa ja jouhevaa, etenkin jos mietit nämä asiat valmiiksi tilauksen yhteyteen.
Näin työskentelet tulkin kanssa
Tulkkaukset
Kuinka tulkille tulisi puhua? Voinko luottaa tulkin kääntämiin puheenvuoroihin? Olemme koonneet tähän listaukseen muutamia yleisimpiä pohdinnan aiheita tulkin kanssa työskentelystä, sekä vinkkejä tulkkivälitteisiin vastaanottoihin. Ainakin nämä asiat olisi hyvä tietää tulkin kanssa työskentelystä ennen ensimmäistä kohtaamista.