Tilaa tulkkaus

Tilaa tulkkaus

Tulkkauksen kieli

Tilaajan tiedot

Hakulomake

Hakulomake

Yhteystiedot

Maximum file size: 134.22MB

Tulkkaus- ja käännöskielet

Soita meille!

Meistä

Karwan

”Olen Karwan Ahmad, Tulkkikeskus Ästerän perustaja sekä toimitusjohtaja. Olen toiminut tulkkausalalla yli 30 vuotta. Yksi parhaista puolista tulkkina työskentelyssä on ehdottomasti se, että pääsemme vaikuttamaan konkretian tasolla ihmisten hyvinvointiin sekä kotouttamiseen.”

Roza

”Olen Roza ja toimin Tulkkikeskus Ästerässä toimistopäällikön tehtävissä. Työhöni kuuluu yrityksen operatiivisen työn organisointi sekä hallinta. Kutsun itseäni usein jokapaikanhöyläksi! Yhtenä päivänä vastaanotan tilauksia ja toisena suunnittelen Ästerän sovellusta. Jokainen päivä on erilainen ja opettavainen!”

Aven

”Olen Aven, Tulkkikeskus Ästerän toinen perustaja sekä varatoimitusjohtaja. Olen edelleen aktiivisesti mukana tulkkauskentällä päivittäin. Kielialalla parasta on yhteisen ymmärryksen rakentaminen.”

 Keitä me olemme?

Tulkkikeskus Ästerä Oy on yli 25 vuoden kokemuksella varustettu kielipalvelutoimisto. Tarjoamme laadukkaita kielipalveluja eri tulkkaus- ja käännöstilanteisiin. Olemme vakiinnuttaneet asemamme kieli- ja tulkkausalan luotettavana toimijana ja palvelumme perustuu asiakaslähtöisyyteen. Työllistämme tällä hetkellä noin 200 tulkkia ja kääntäjää pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa.

Matka muutaman henkilön perheyrityksestä 70 kieltä kattavaksi tulkkikeskukseksi on ollut monenkirjava. Tutustu Ästerän yritystarinaan tarkemmin klikkaamalla ohesta!

 

Ästerän tarina

Ästerän laadukkaita kielipalveluja tuotetaan pitkällä kokemuksella. Kokemusta on kertynyt jo yli 25 vuoden ajalta. Vuosikymmenten mittainen työkokemus takaa luotettavan ja ammattimaisen otteen vaativissa tilanteissa.
laadukkaita kielipalveluja

Työntekijöihin panostaminen takaa palvelun korkean laadun. Työntekijämme ovat tulkkaus- ja käännösalan kovimpia ammattilaisia. Suoritamme laadunvalvontaa aina rekryprosessin alusta itse varsinaisiin tulkkaustilanteisiin palvelun laadun takaamiseksi.

Ästerän kaiken toiminnan perustana on vankka ammattitaito. Työntekijämme ovat saaneet erinomaista asiakaspalautetta viestintätaidoistaan sekä kulttuurisesta osaamisestaan. He hallitsevat erilaiset tulkkaustilanteet erinomaisesti, käännöstaitoja unohtamatta.

Keitä asiakkaamme ovat?

Olemme tehneet vuosia yhteistyötä sekä yksityisen että julkisen sektorin johtavien toimijoiden kanssa. Asiakkaitamme ovat mm. eri kaupungit, sosiaali-, terveys- ja kotouttamisviranomaiset, oikeusministeriö, poliisilaitokset ja vastaanottokeskukset. Lisäksi myös erilaiset asianajotoimistot, koulut, päiväkodit ja nuorisopalvelut kuuluvat asiakaskuntaamme.

Ästerän tulkit tunnetaankin alalla haastavien ja sensitiivisten tilanteiden osaamisestaan. 

Pitkät asiakassuhteet eri alojen järjestöjen ja viranomaisten kanssa kertovat parhaiten palvelujen luotettavuudesta. Meiltä on mahdollista saada myös sopimusasiakasetuja.

Ota yhteyttä toimistoomme, niin keskustellaan lisää!

 

Ota yhteyttä

Asianajotoimisto Asianaiset

Asianajotoimisto Asianaiset

Olemme käyttäneet Tulkkikeskus Ästerä Oy:n tulkkauspalveluita jo vuosia. Olemme aina saaneet ripeää palvelua tulkkivarausta tehdessämme ja tulkit ovat olleet asiansa tuntevia, ystävällisiä ja luotettavia. Voimme lämpimästi suositella Ästerän palveluita.
HUS Psykiatria

HUS Psykiatria

Ästerän tulkeista on löytynyt erityisen vaativiin psykiatrisiin toimintakyvyn tutkimustilanteisiin aina tulkki, jonka rautainen ammattitaito vastaa tarpeitani. Läsnäolotulkkausten tuoma luottamus myös asiakkaitteni näkökulmasta on taannut hyvän terapiasuhteen luomisen edellytykset ja onnistuneen kuntoutusprosessin.
Asianajotoimisto Matti Penttinen

Asianajotoimisto Matti Penttinen

Toimistomme on tehnyt Ästerän kanssa vuosikausia yhteistyötä. Ästerän toiminta on ollut aina nopeaa ja joustavaa ja tulkit ammattitaitoisia. Suosittelen Ästerää lämpimästi.

Miksi Ästerä?

Luotettavuus

luotettavia kielipalveluja

Työntekijöitämme sitoo ehdoton vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. He ovat sitoutuneet asioimistulkin ammattisäännöstöön. Tulkkien tehtävänä on tukea tasavertaista viestintää ja siksi onkin meille erityisen tärkeää panostaa työntekijöidemme ammattitaitoon ja kokemukseen. 

Arvomme

Edistämme yhdenvertaista kulttuurienvälistä viestintää Suomessa. Tuotamme laadukkaita kielipalveluja erilaisiin tulkkaus- ja käännöstilanteisiin asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Viestinnän kielellisen tasavertaisuuden tukeminen on toimintamme ydin! Pyrimme työmme kautta edistämään monikulttuurisuutta, kansainvälisyyttä sekä yhdenvertaisuutta.

Joustavuus

Meiltä voi varata tulkin ympäri vuorokauden joko puhelimitse, sähköpostitse tai tietosuojatun verkkolomakkeemme kautta. Emme veloita lisämaksua kiireellisissä asioissa. Päivystysnumero vastaa kellon ympäri toimiston ollessa kiinni.  

Asiakaspalvelu

Tarjoamme yksilöllistä ja laadukasta asiakaspalvelua. Tiedämme jokaisen työntekijämme vahvuudet, ja voimme tämän perusteella lähettää paikalle aina juuri tarpeisiisi vastaavan tulkin.

Kattava kielivalikoima

laadukkaita kielipalveluja

Tarjoamme tulkkaus- ja käännöspalveluja yli 70 kielellä. Kielivalikoimamme laajenee jatkuvasti palkatessamme uusia asiantuntijoita tiimiimme.

Etkö löytänyt tarvitsemaasi kieltä listastamme?  Ei hätää – ota meihin yhteyttä ja kerro, mitä kieltä etsit! Saamme laajennettua valikoimaamme nopeallakin aikataululla.

Ammattitaitoiset tulkit

laadukkaita kielipalveluja

Ästerällä laadunvalvonta alkaa jo rekryprosessissa. Pyrimme ottamaan listoillemme vain kouluttautuneita ja kokeneita tulkkeja taataksemme asiakkaillemme parasta mahdollista tulkkausta. Löydät listoiltamme vain kielialan asiantuntijoita!

Hae tulkiksi tai kääntäjäksi

Haluatko työskennellä Ästerällä? Haemme jatkuvasti joukkoomme uusia ammattitaitoisia kielialan asiantuntijoita. Klikkaa allaolevaa painiketta ja lue lisää!