Tilaa tulkkaus

Tilaa tulkkaus

Tulkkauksen kieli

Tilaajan tiedot

Hakulomake

Hakulomake

Yhteystiedot

Maximum file size: 134.22MB

Tulkkaus- ja käännöskielet

Soita meille!

Usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden yleisimpiä kysymyksiä

Voit tilata tulkkauksen usealla eri tavalla, valitse näistä itsellesi sopivin:

Puhelimitse numerosta: 044 08888 02 

Sähköpostitse osoitteesta: tilaukset@tulkkaus-astera.com  

Tilauslomakkeen kautta klikkaamalla ”Tilaa tulkkaus”-painiketta etusivumme bannerista: www.tulkkaus-astera.com  

Ästerän ajanvarausjärjestelmästä, johon kaikki asiakkaamme saavat tunnukset.

Voi mahdollisesti löytyä! Suosittelemme ottamaan yhteyttä toimistoomme. Rekrytoimme uusia tulkkeja jatkuvasti, emmekä aina ole ehtineet päivittää kielilistaamme, joten meiltä voi hyvinkin löytyä toivomasi kielen tulkki! 

Soita 044 0888 802 numeroon tai laita meille sähköpostia toimisto@tulkkaus-astera.com . Luomme sinulle uudet tunnukset veloituksetta. Saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostiisi. 

Virheen sattuessa olethan saman tien yhteydessä Ästerän tilauskoordinaattoriin soittamalla numeroon 044 0888 802 tai lähettämällä sähköpostia tilaukset@tulkkaus-astera.com 

Kyllä voit! Jos järjestelmän käytöstä ilmenee kysyttävää, otathan yhteyttä Ästerän henkilökuntaan. 

Käännöksiä voit myös tilata verkkosivuiltamme löytyvän käännöstarjouspyyntölomakkeen kautta.

Olethan yhteydessä päivystävään tilauskoordinaattoriimme, puh 044 0888 802.  
Huom! Emme veloita päivystys- tai kiirelisiä.  

Tulkkauksiin liittyvät kysymykset

Tulkkaus laskutetaan tilaaja-asiakkaalta tilatun ajan mukaisesti, mikäli tulkki toteaa tulkkauspaikalla olevansa jäävi tulkkaamaan henkilöä / asiakasta viranomaisen tilaustilanteessa antamien puutteellisten tietojen vuoksi (esim. jos tulkattavan asiakkaan nimeä ei ole ilmoitettu). 

Tulkkaus laskutetaan tilaaja-asiakkaalta tilatun ajan mukaisesti, mikäli tulkkaus peruutetaan edellisenä arkipäivänä klo 12 jälkeen, samana päivänä kuin tulkkaus tapahtuisi tai paikan päällä. 

Tulkkausperuutuksista tulee aina olla yhteydessä Ästerän tilauskoordinaattoriin, joko puhelimitse 044 0888802 tai sähköpostitse tilaukset@tulkkaus-astera.com 

Kyllä voit! Muistathan kuitenkin mainita palvelun käyttäjän nimen varauksen yhteydessä.  

Kyllä voit! Otamme asiakkaittemme toiveet aina huomioon ja tilauskoordinaattorimme tekevät parhaansa löytääksensä tilaaja-asiakkaalle oikean tulkin kyseiseen tilanteeseen.  

Tulkkivälitteiseen työskentelyyn liittyy aina omat erityispiirteensä. Voit käydä lukemassa kirjoittamamme blogitekstin tulkin kanssa työskentelystä ja tulkkaustilanteiden hyvistä nyrkkisäännöistä klikkaamalla TÄSTÄ.

 

Askarruttavissa tilanteissa voit aina ottaa yhteyttä toimistoomme. 

Ästerälle työskentelystä kiinnostuneiden kysymykset

Emme edellytä tulkin koulutusta, mutta suosimme ensisijaisesti rekrytoinnissa niitä tulkkeja, joilla on joko tulkkaus- tai kielialan koulutus, tai vastaavasti kokemusta tulkkaustyöstä. Saat erityisplussaa, jos sinulla on molemmat!

Suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä toimistoon. Vaikka meillä ei olisikaan suoraa rekrytointia käynnissä, etsimme silti joukkoihimme jatkuvasti osaavia tulkkeja.  

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen toimisto@tulkkaus-astera.com tai käy täyttämässä avoin hakemus nettisivujemme kautta osoitteesta https://www.tulkkaus-astera.com/rekry/