Tilaa tulkkaus

Tilaa tulkkaus

Tulkkauksen kieli

:
:

Tilaajan tiedot

Hakulomake

Hakulomake

Yhteystiedot

Maximum upload size: 134.22MB

Tulkkaus- ja käännöskielet

Soita meille!

Tulkkauspalvelut

Ästerältä tulkkia tilatessa tietää, että saa ammattitaitoisen tulkin.

 

Vuoden 2022 tyytyväisyyskyselyyn jätetty asiakaspalaute.

Tilaa tulkkaus!

Pyrimme toiminnassamme aina asiakaslähtöisyyteen ja joustavuuteen. Emme veloita kiire- tai päivystyslisää. Päivystyksemme on auki 24/7! Avaa tilauslomake painamalla tästä.

Tilaa tulkkaus

 

Kielivalikoima

Albania, amhara, arabia, aramea, armenia, assyrian, azeri, badini, bengali, berberi, bosnia, bulgaria, burma, cirian, dari, englanti, espanja, farsi, fulani, georgia, gorani, hazara, hindi, italia, japani, joruba, kalhori, kantoninkiina, karen, kayah, kazakki, kiina, kikongo, kinjaruanda, kirgiisi, kirmansha, kirundi, korea, kreikka, kroatia, kurmandzi, lao, latvia, lingala, mandariinikiina, mandinka, makedonia, moldavia, pashtu, persia, portugali, punjabi, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, serbia, serbokroatia, slovakki, somali, sorani, suomi, swahili, thai, tigrinja, turkki, turkmeeni, tšekki, tšetšeeni, uiguuri, ukraina, unkari, urdu, uzbekki, venäjä, vietnam, viro, wolof

Tulkkauslajit

Läsnäolotulkkaus:

Läsnäolotulkkauksessa tulkki saapuu paikan päälle tulkkaamaan. Läsnäolotulkkausta kannattaa hyödyntää erityisesti sensitiivisyyttä vaativissa tilanteissa, joissa myös nonverbaalisilla viesteillä on korostunut merkitys. Esimerkiksi terapiatulkkauksiin suosittelemme lämpimästi läsnäolotulkkausta.

Pikatulkkaus:

Pikatulkkauksen voit tilata, kun tarvitset tulkin heti. Pikatulkkaukset hoituvat yleensä puhelintulkkauksena. Kiiretilanteessa voit soittaa toimistolle ja tilauskoordinaattorimme järjestävät langan päähän tarvitsemasi tulkin mahdollisimman nopeasti. Emme veloita päivystys- tai kiirelisää! 

Etätulkkaus:

Tarjoamme etätulkkausta sekä puhelimitse että videon välityksellä. 
Puhelintulkkaus on toimivin, kun tulkkausta tarvitaan nopealla varoitusajalla tai vain lyhyeksi ajaksi. 
Videotulkkaus on tulkkausmuoto, jossa tulkki tulkkaa kuvan ja äänen välityksellä. Videotulkkaukset onnistuvat yleisimmillä videopuhelutyökaluilla (esim. Teams, Zoom). 

Sovellustulkkaus:

Ästerän sovelluksella voit tilata tulkin käyttöösi heti, tai tehdä ajanvarauksen sinulle sopivaan ajankohtaan. Tulkkaukset onnistuvat sovelluksen kautta sujuvasti etänä! Niin ääni- kuin videopuhelutkin ovat mahdollisia. Lue lisää Ästerän pian julkaistavasta sovelluksesta täältä.

Tulkkausmenetelmät

tulkkaus

Konsekutiivitulkkaus

Tulkkauslajeistamme yleisin. Konsekutiivitulkkaus tarkoittaa peräkkäistulkkausta, jossa puhuja ja tulkki puhuvat vuorotellen. Tulkkaus tapahtuu yleisimmin läsnäolotulkkauksena, mutta se onnistuu myös etänä. Tätä lajia käytetään yleisesti asioidessa, terapiassa, oikeudenkäynneissä ja neuvotteluissa.

Prima vista

Prima vista-tulkkauksessa tulkki kääntää asiakirjan tai tekstidokumentin suullisesti tulkkauksen yhteydessä. Prima vista-tulkkausta on mahdollisuus tilata myös esimerkiksi konsekutiivitulkkauksen yhteyteen.
tulkkaus

Kuiskaustulkkaus

Kuiskaustulkkauksessa tulkki istuu yleensä kuulijoidensa vieressä ja tulkkaa kuiskaten tai hiljaisella äänellä enintään muutamalle kuulijalle. Kuiskaustulkkausta käytetään yleensä yksikielisissä tilanteissa, joissa vain pieni osa kuulijoista tarvitsee tulkkausta.

Simultaanitulkkaus

Simultaanitulkkauksessa puhuja ja tulkki puhuvat samanaikaisesti. Tulkkauslaji vaatii äänieristetyt tulkkauskopit ja tulkkauslaitteet kuulokkeineen häiriöttömän tulkkauksen toteutumiseksi.

Kun tilaat tulkkauksen

Tulkkauksia voit tilata puhelimitse, sähköpostitse, tai tietoturvallisen verkkolomakkeemme kautta.

Oletko tilaamassa Ästerältä ensimmäistä kertaa? Tutustu tilausprosessiin lukemalla oheinen tilaajan muistilista. 

 

Lue lisää tilaajan muistilistasta

 

Herättääkö tulkkivälitteinen työskentely kysymyksiä? Käy lukemassa vinkkimme tulkin kanssa työskentelyyn.

 

Näin työskentelet tulkin kanssa

tulkkaus

Ota yhteyttä!

Jätä meille viesti ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Puh. +358 44 08888 02

toimisto@tulkkaus-astera.com

Paperilennokki: lähetä meille viesti
Ota yhteyttä