Tilaa tulkkaus

Tilaa tulkkaus

Tulkkauksen kieli

Tilaajan tiedot

Hakulomake

Hakulomake

Yhteystiedot

Maximum file size: 134.22MB

Tulkkaus- ja käännöskielet

Soita meille!

Ästerän onnistumisia!

On aina mukava onnistua!

Kevään alkaessa suomalaiseen tyyliin harmaana on mukava piristää päivää positiivisilla asioilla. Vauhdikkaan alkuvuoden jälkeen pysähdyimme toimistolla hetkeksi miettimään, missä olemme tänä vuonna tähän mennessä onnistuneet. 

Onnistumisia löytyi kosolti! Tässä lueteltuna niistä muutama:  

Hyvät asiakaspalautteet 

Olemme alkuvuoden aikana saaneet paljon erinomaista asiakaspalautetta. Vaikka positiivista palautetta tulee usein, lämmittää silti jokainen saamamme kommentti aina mieltä.

Esimerkiksi pari viikkoa sitten arabian kielen tulkkimme sai todella pysäyttävän asiakaspalautteen. Tulkattavan asiakkaan mukaan tulkkimme oli ensimmäinen henkilö Suomessa, joka ymmärtää häntä.  

Myös asiakaspalvelumme on saanut jälleen kiitosta tehokkuudesta, joustavuudesta ja ennen kaikkea ystävällisyydestä. Soita meille 044 08888 02, Johanna ja Joni rupattelevat mielellään kanssasi! 

Tulkkitoiveiden toteuttaminen

Monelle tilaajistamme on todella tärkeää, että tulkkia tilatessa on mahdollista toivoa tuttua, ammattitaitoiseksi koettua tulkkia. Tilauskoordinaattorimme kuuntelevat tulkkitoiveita herkällä korvalla, ja pyrkivät aina järjestämään tilauksiin juuri sen, ketä on toivottukin. 

Iloksemme voimme kertoa, että alkuvuoden aikana tämä onkin onnistunut lähes kaikkien tilausten kohdalla! 

VINKKI: Monet toivotut tulkkimme ovat eri tilaajien suosiossa, joten mitä aikaisemmin tilaat toivomaasi tulkkia, sitä todennäköisemmin hänet myös saat tilauksiisi! 

Tulkkisaatavuuden paraneminen 

Myös tulkkisaatavuutemme on alkuvuonna parantunut. Olemme saaneet uusia tulkkeja esimerkiksi paljon kysyttyihin ukrainan, soranin, persian, farsin ja darin kieliin. 

Lisäksi useampi tulkeistamme on alkuvuodesta siirtynyt avoimelle kalenterille, joka tarkoittaa tulkkitilausten nopeampaa vahvistamista, kun ajan voi bookata suoraan tulkin kalenteriin.

Rekryämme myös jatkuvasti uusia tulkkeja ja kääntäjiä. Käy rekrysivuillamme kurkkaamassa, mitä kieliä erityisesti etsimme tällä hetkellä!

Uudet asiakasorganisaatiot 

Olemme alkuvuoden aikana palvelleet jo yli 50 eri asiakasorganisaatiota. Vaikeiden pandemiavuosien jälkeen luku lämmittää mieltä. On ollut hienoa onnistua myös tällä osa-alueella! Lämpimästi tervetuloa uusille asiakkaille ja suurkiitos myös vanhoille, uskollisille tilaajillemme.  

Uusien tilaajien myötä olemme saaneet tutustua uusiin mielenkiintoisiin tyyppeihin ja toimialoihin. Kerätyn palautteen perusteella myös uudet asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä meihin ja palveluihimme. Moni onkin tilannut ensimmäisen tilauksen jälkeen heti uudestaan.  

Tilaamalla tuette kotimaista perheyritystä sekä kielialan ammattilaisten työllistymistä Suomessa, joten on mahtavaa, että olette mukana! 

Kotiutuminen uuteen ympäristöön

Uusi arki Punavuoressa on lähtenyt rullaamaan hienosti, ja viereisen turkkilaisen ravintolan lounasbuffetista on tullut Ästerän toimistolaisten vakiopaikka!

Odotamme jo innolla, mitä hienoja onnistumisia alkava kevät tuo tullessaan!