Tilaa tulkkaus

Tilaa tulkkaus

Tulkkauksen kieli

Tilaajan tiedot

Hakulomake

Hakulomake

Yhteystiedot

Maximum file size: 134.22MB

Tulkkaus- ja käännöskielet

Soita meille!

Nenätysten vai virtuaalisesti?

ästerän eri tulkkauslajit tuovat tulkin juuri tarvitsemaasi paikkaan. kuvassa nainen puhumassa puhelua.

Ästerän tulkkauslajit tukenasi

Tarjoamme monipuolisia tulkkauspalveluita erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Aiemmassa postauksessa esittelimme tarkemmin eri tulkkausmenetelmämme. Tässä tekstissä tarkempaan syyniin pääsevät puolestaan eri tulkkauslajimme! Ästerän eri tulkkauslajit tuovat tulkin juuri sinne, minne tarvitset.

Läsnäolotulkkaus – kaikki viestinnän nyanssit

Läsnäolotulkkauksessa tulkki saapuu nimensä mukaisesti paikan päälle tulkkaamaan. 

Mihin? Läsnäolotulkkausta kannattaa hyödyntää erityisesti sensitiivisyyttä vaativissa tilanteissa, joissa myös nonverbaalisilla viesteillä on korostunut merkitys. Esimerkiksi terapiatulkkauksiin suosittelemme lämpimästi läsnäolotulkkausta. 

Läsnäolotulkkaus on korvaamaton apu tilanteissa, joissa jokainen ilme ja ele voivat vaikuttaa puhutun viestin ymmärtämiseen.  

Pikatulkkaus – apua heti, kun sitä tarvitset 

Toisinaan arki pääsee yllättämään! Kun tarvitset tulkin heti, voit tilata meiltä pikatulkkauksen. Kiiretilanteessa voit soittaa toimistolle ja tilauskoordinaattorimme järjestävät langan päähän tarvitsemasi tulkin mahdollisimman nopeasti. 

Mihin? Pikatulkkaus on nopea ja joustava ratkaisu tilanteisiin, jossa tarvitset tulkkiin yhteyden välittömästi. Parasta on, että emme edelleenkään veloita päivystys- tai kiirelisää! 

Pikatulkkaukset hoituvat pääosin puhelintulkkauksina, mutta tarvittaessa myös erilaiset videopuhelut voivat olla mahdollisia. 

Etätulkkaus – yhteys tulkkiin kaikkialla 

Etätulkkaus tuo palvelumme saatavillesi riippumatta siitä, missä olet. Tarjoamme etätulkkausta sekä puhelimitse että videon välityksellä.  

Puhelintulkkaus on toimivin, kun tulkkausta tarvitaan nopealla varoitusajalla tai vain lyhyeksi ajaksi. Puhelintulkkauksessa lähetämme sinulle tulkin numeron, johon voit soittaa. Tulkkaus toimii puhelimitse etenkin verbaalisten viestien tulkkaukseen, mutta nonverbaaliset viestit (esim. Äänensävy, ilmeet yms.) jäävät puhelintulkkauksessa paitsioon. 

Videotulkkaus puolestaan mahdollistaa myös tulkkauksen visuaalisten vihjeiden hyödyntämisen, sillä kyseessä on tulkkausmuoto, jossa tulkki tulkkaa kuvan ja äänen välityksellä. Videotulkkaukset onnistuvat yleisimmillä videopuhelutyökaluilla (esim. Teams, Zoom). 

Miksi valita Ästerä? 

Jokainen tulkkaustilanne on oma ainutlaatuinen kokonaisuutensa, ja siksi on meille tärkeää tarjota laadukasta ja joustavaa palvelua, joka vastaa juuri sinun tarpeisiisi. Ammattitaitoiset tulkkimme ovat valmiina auttamaan sinua ymmärryksen rakentamisessa missä ja milloin tahansa.  

Olipa kyseessä kasvokkaistapaaminen, kiireellinen puhelu tai online-konferenssi, me olemme täällä sinua varten! Ole meihin matalalla kynnyksellä yhteydessä, niin selvitetään yhdessä, miten voisimme auttaa sinua parhaiten. 

Tutustu tarkemmin palveluihimme kokonaisuudessaan klikkaamalla TÄSTÄ.