Tilaa tulkkaus

Tilaa tulkkaus

Tulkkauksen kieli

Tilaajan tiedot

Hakulomake

Hakulomake

Yhteystiedot

Maximum upload size: 134.22MB

Tulkkaus- ja käännöskielet

Soita meille!

Tulkkaussovellus

 

Ästerän sovellus julkaistaan pian asiakkaidemme käyttöön. Jos haluat ensimmäisenä tiedon sovelluksen virallisesta lanseeraamisesta, voit liittyä sähköpostilistallemme tilaamalla uutiskirjeen sivun alaosasta.

Mikä on Ästerän sovellus?

Ästerän tulkkaussovellus tuo tulkin käyttöösi parhaimmillaan minuuteissa! Sovelluksen kautta voit kätevästi hoitaa tulkkaukset etänä, joko ääni- tai videoyhteydellä. Sovellus toimii Android ja iOS-järjestelmillä.  

Sovellus on helppokäyttöinen ja kehitystyössä on kuunneltu tiiviisti sekä asiakkaiden että tulkkien mielipiteitä.


Käyttöönotto on asiakkaillemme täysin veloituksetonta! 
 

tulkkaussovellus

Sovelluksen tulkkausmuodot

tulkkaussovellus pikatulkkaus

Pikatulkkaus

Pikatulkkauksessa voit tilata tulkin heti käyttöösi ilman ajanvarausta. Tulkkaus alkaa välittömästi tulkin hyväksyessä tilauksesi. Monilta asiakkaistamme löytyy myös se tuttu ja turvallinen vakiotulkki. Siksi saat itse valita, kenelle vapaana olevista tulkeista soitat!

tulkkaussovellus ajanvaraus

Tulkkaus ajanvarauksella

Voit tilata tulkkauksia myös ajanvarauksella. Ajanvaraustilanteessa voit samaan tapaan esittää toiveesi tulkista ja hänen osaamisestaan. Tilauskoordinaattori ottaa toiveet huomioon ja etsii tilanteeseen juuri tarpeisiisi vastaavan tulkin.

Miten sovellus toimii?

Sovelluksen kehitystyössä on panostettu erityisesti helppokäyttöisyyteen ja siihen, että tilaaminen olisi mahdollisimman yksinkertaista. Sovellus on integroitu Ästerän tilausjärjestelmään, joten se toimii täysin samoilla tunnuksilla.

Voit tilata tulkin heti käyttöösi ilman ajanvarausta, tai varata tulkkauksen toivomallesi ajankohdalle. Kehitystyössä esitettyjen toiveiden mukaisesti saat itse valita, kenelle vapaana olevista tulkeista soitat. Mikäli tulkkaustilanne vaatii erikoisosaamista, voit halutessasi valita tulkin myös koulutuksen tai erikoisosaamisen mukaan.

Myös kolmikantapuhelut toimivat sovelluksessa. Puhelun 3. osapuoli voi liittyä puheluun selaimen kautta erillisen liittymislinkin avulla.

Miksi sovellus kannattaa ladata?

  • Laadukkaat tulkkauspalvelumme ovat käytössäsi entistä nopeammin.
  • Saat itse valita, kenet tulkeistamme haluat tulkkaamaan.
  • Tulkattavan asiakkaan ei tarvitse itse ladata sovellusta: 3. osapuolen on mahdollista liittyä puheluun selaimen kautta.
  • Saat tulkin linjojen päähän vain muutamalla napautuksella.
  • Kiiretilanteissa mahdollisuus pikatulkkaukseen on korvaamaton apu.
  • Sovellus on helppokäyttöinen kanava kaikille etätulkkauksille.
tulkin tilaaminen puhelimitse

Sovelluksemme hinnoittelu on joustava ja alan standardien mukainen.

Haluatko hyödyntää sovellustamme organisaatiossasi?

Ota yhteyttä!